Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3387136


СІВЕР АРТ 2021

Довгоочікувана новина! Оголошуємо обласний мистецький конкурс "Сівер Арт" 2021 відкритим!
- Для участі у Конкурсі необхідно надіслати від 1 до 3-х робіт (у будь якій техніці: живопис, графіка, аплікація і т.п.) або від 1 до 3-х літературних творів (поезія), які відповідатимуть меті та завданням конкурсу .
- До кожної конкурсної роботи має бути додана заявка встановленого зразка. Заявка є документом, необхідним для включення робіт автора до списку конкурсантів.
- Надсилати твори до 25 травня включно на імейл: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Посилання на положення конкурсу (дати та терміни можуть змінюватись): натиснути ТУТ

Посилання на анкети:

Візуальне мистецтво

Поезія

УВАГА КОНКУРС!

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення щорічного обласного мистецького конкурсу

краєзнавчої тематики

«Сівер-АРТ»

Комунальний заклад «Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва» Чернігівської обласної ради оголошує обласний мистецький конкурс краєзнавчої тематики: «Сівер-АРТ». Конкурс здійснюється за сприяння Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації.

І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Це положення регламентує порядок проведення обласного мистецького конкурсу краєзнавчої тематики «Сівер-АРТ» (далі - Конкурс), вимоги до учасників і робіт Конкурсу, порядок їх подачі і діє до завершення конкурсних заходів.

1.2. Конкурс проводиться з метою: виховання у молоді патріотизму, любові до Батьківщини, відданості своєму народу, гордості за національну історію та культуру; підтримки талановитої молоді та розвитку їх творчих здібностей.

1.3. Основними завданнями конкурсу є: виявлення обдарованої молоді та стимулювання її до подальшого розвитку в мистецькому та літературному напрямках; стимулювання молоді до літературно-мистецького осмислення Чернігівщини; залучення починаючих митців до більш поглибленого літературно-мистецького процесу.

1.4. Конкурс є відкритим. Загальне керівництво здійснює КЗ «Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва» ЧОР.

1.5. Організаційно-методична робота в регіонах покладається на центральні міські, районні бібліотеки та публічні бібліотеки області.

1.6. Інформація про проведення Конкурсу розміщується на сайті КЗ «Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва» ЧОР та у соціальній мережі фейсбук.

Детальніше...

КОНКУРС!!!!

 

Оголошння про проведення щорічного обласного мистецького конкурсу краєзнавчої тематики «Сівер-АРТ» 

Комунальний заклад «Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва» Чернігівської обласної ради оголошує обласний мистецький конкурс краєзнавчої тематики: «Сівер-АРТ». Конкурс здійснюється за сприяння Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації.

Долучайтеся та перемагайте!

Детальніше...

«ЧИТАЙ І ПОДОРОЖУЙ: ПОДОРОЖ РІДНИМ КРАЄМ ЗА СТОРІНКАМИ КНИГ»: конкурс

 

ПОЛОЖЕННЯ

ПРО ОБЛАСНИЙ КОНКУРС БУКТРЕЙЛЕРІВ
«ЧИТАЙ І ПОДОРОЖУЙ: ПОДОРОЖ РІДНИМ КРАЄМ ЗА СТОРІНКАМИ КНИГ»


І. Загальні положення

1. Обласний конкурс буктрейлерів «Читай і подорожуй: Подорож рідним краєм за сторінками книг» (далі – Конкурс) засновано КЗ «Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва» ЧОР і проводиться серед бібліотек Чернігівської області.

Детальніше...

«КРАЩІ БІБЛІОТЕЧНІ ІННОВАЦІЇ ПО РОБОТІ З МОЛОДДЮ ЧЕРНІГІВЩИНИ»: конкурс

Увага! Триває ОБЛАСНИЙ КОНКУРС

«КРАЩІ БІБЛІОТЕЧНІ ІННОВАЦІЇ ПО РОБОТІ З МОЛОДДЮ ЧЕРНІГІВЩИНИ» 

Положення тут 

На конкурс надійшли роботи детальніше

Візьміть активну участь в обговоренні. Ваша думка важлива.  

Роботи на конкурс можна надсилати  до 13 вересня. Запрошуємо колег до співпраці.

Детальніше...

Увага, конкурс! Кращі бібліотечні інновації по роботі з молоддю Чернігівщини

ПОЛОЖЕННЯ

про обласний конкурс

"Кращі бібліотечні інновації по роботі з молоддю Чернігівщини"

І. Загальні положення

1. Обласний конкурс інноваційного досвіду «Кращі бібліотечні інновації по роботі з молоддю Чернігівщини» (далі – Конкурс) засновано КЗ «Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва» ЧОР.

2. Основними завданнями Конкурсу є виявлення ефективних форм бібліотечного інноваційного досвіду по роботі з молоддю для залучення користувачів у бібліотеку та розвитку творчих ініціатив бібліотечних спеціалістів Чернігівської області. Інноваційний бібліотечний досвід – це захід, послуга або комплекс заходів, які проводяться для групи людей декілька разів, позитивно оцінені цільовою аудиторією і якими досягнута мета їх організації. 

Детальніше...