Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3387025


«БІБЛІОТЕКА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ!»: АКЦІЯ

Обробка деревини – одне з найстаровинніших ремесел, яке опанувала людина. Завдяки своїм чудовим властивостям дерево і зараз залишається досить цінним та широко вживаним будівельним матеріалом. Столярне ремесло серед інших завжди було надзвичайно важливим.

Столяр є одна з найбільш поширених професій. Потреба у столярах на ринку праці постійна; це одна з небагатьох робітничих професій, яку постійно потребують підприємства України.

Детальніше...

«Наш вибір – бібліотека!»: акція

 

Могутній засіб виховання почуття прекрасного – музика. Без музики важко переконати людину, яка вступає в світ, у тому, що людина прекрасна, а це переконання, по суті, є основою емоційної, естетичної, моральної культури.

Постійне звертання до неї дає змогу збагачуватись духовно, надихатися творчо. І тут на допомогу прийдуть заходи, які можна провести в бібліотеці.

 

Детальніше...

«Твої сусіди по планеті»: еко – круїз

Тропічні ліси Бразилії, холодні  льодовики Антарктиди,  евкаліптові ліси Австралії, і ще багато цікавих місць і тварин, що їх населяють,  «побачили»  учасники віртуального  еко - круїзу «Твої сусіди по планеті», що пройшов у читальній залі  бібліотеки 26 жовтня.

З допомогою екскурсовода – бібліотекаря юні туристи  познайомилися з найбільшим гризуном  планети - капібарою,  повернули на батьківщину заблукалу коалу, погодували зголоднілого ведмедя грізлі. 

Детальніше...

"Уклін живим – загиблим слава": вечір вшанування пам’яті

«Пам'ять, стій! Зупинись на хвилинку.
Серце замри…
Це потрібно не мертвим,
Це потрібно живим!»

28 жовтняДень визволення України від нацистських загарбників.

Воєнні дії відбувалися на території України протягом 40 місяців – із 22 червня 1941 року до кінця жовтня 1944 року. За сучасними підрахунками, загальні людські втрати України у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 рр. становлять близько 9 мільйонів.

Детальніше...

«СТАНЬ ЧИТАЧЕМ НАШОЇ БІБЛІОТЕКИ»: АКЦІЯ

Сучасна молодь у сучасному суспільстві є дуже вимогливою. Ця категорія користувачів вимагає від бібліотекарів найбільше зусиль та знань. Сьогодні, щоб залучити молодь до бібліотеки, бібліотекарям вкрай важливо бути ініціативними, активними та креативними.

Книга і бібліотека завжди , в усі часи  і віки, займала  особливе  місце  в  інтелектуальному  та  духовному збагаченні підростаючого покоління.

Від  творчої долі молодих залежить значною мірою майбутнє української культури, а значить і якісний рівень духовного, політичного, соціального буття.

Детальніше...

"В гостях у Відгадайка": пізнавальна гра

 Така поетична, весела, смілива,
як схованка мудрості вічно живе.
А ще дуже стисла, лукаво-кмітлива,
Веселкою  в небі грайливо пливе.
 (Загадка)

Хто з нас не любить розгадувати загадки? Адже це так здорово - поламати голову над чимось цікавим, проявити ерудицію і блиснути знаннями!  Загадки заставляють думати, порівнювати, уявляти і шукати відгадку.

20 жовтня в ЧЦСПР дітей  було гамірно, весело, цікаво та пізнавально.  Працівниками бібліотеки було проведено пізнавальну гру  «В гостях у Відгадайка».

Детальніше...