Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391702


"ВАШЕ СЛОВО, ЕРУДИТ!": інтелектуальна гра

 

«Не краса красить, а розум»

Народна мудрість

 

Розум — це унікальна здатність людини до мислення. 

Розумною людиною прийнято вважати того, хто всебічно розвинений, володіє інформацією з різних областей знань і вміло використовує цю інформацію в житті. З такими людьми цікаво спілкуватися і до них можна звернутися за порадою. 

 

Існує думка, що люди використовують свій мозок всього на 3 — 18% від його можливостей. Тому над своїм мисленням потрібно працювати, а розум можна розвивати.

Розумові та інтелектуальні ігри для підлітків – це можливість збагатитися новими знаннями, проявити логічне мислення і винахідливість при вирішенні важких завдань, а також отримати море задоволення через те, що черговий інтелектуальний бар’єр подолано.

30 червня вихованців лікувально-оздоровчого табору «Дружба» запросили взяти участь в інтелектуальній грі «Ваше слово, ерудит!»

Хлопці і дівчата випробували свої знання з різних галузей знань: історії, географії, природознавства, літератури та мистецтва.

Захід пройшов цікаво та емоційно. Учасники залишилися задоволеними і довго дискутували про правильність відповідей на поставлені питання. 

Наприкінці заходу діти поміркували над питанням «Розумна людина – це…»

Найактивніші учасники гри отримали солодкі призи.