Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3390805


БІБЛІОТЕКА - СВІТЛИЙ ДІМ, ЖИВЕ ДИТИНСТВО Й ЩАСТЯ В НІМ!

 

     1 червня в рамках святкування Дня захисту дітей фахівцями читального залу була проведена акція « БІБЛІОТЕКА - СВІТЛИЙ ДІМ, ЖИВЕ ДИТИНСТВО Й ЩАСТЯ В НІМ!» Свято відбувалось, як в стінах бібліотеки, так і на свіжому повітрі в затишному дворику.

В цей день до нас на гостини завітали, як постійні читачі, так і гості. Святковий день для дітей видався захоплюючий, адже на них чекала цікава програма. Бібліотекарі гостинно зустрічали всіх відвідувачів і запропонували їм:

• Книжкову виставка «ЧУДОВА КРАЇНА ДИТИНСТВО». Вона стала яскравим відкриттям літніх читань;

• Вікторину-подорож «В КРАЇНІ ЧИТЛАНДІЇ». Незважаючи на спеку цього дня, біля бібліотеки шумно та весело, адже дитяче свято збирає друзів. Присутні разом з бібліотекарем відправилися у мандрівку до країни Читландії. Всі присутні, як діти так і дорослі проявили кмітливість, ерудицію, логічне мислення. Відвідувачам дуже сподобалося подорожувати країною Читландії, поринути у світ цікавих улюблених книжок;

 

• Майстер-клас «ВИГОВЛЕННЯ СВОЇМИ РУКАМИ ВИРОБІВ З ПАПЕРУ». Маєте руки? Маєте трішки часу та терпіння? Маєте навіть бажання та натхнення! А цікаві ідеї позичте у наших бібліотекарів! В усіх присутніх на цьому заході залишиться приємне світле враження, багато емоцій від цікавих заходів, спілкування, та і просто від цього теплого сонячного дня.