Скільки у світі любителів кави? Я одна із них.
Я обожнюю ласувати кавою, вдихати її аромат. П’ю її зранку, по обіді навіть ввечері, у кав’ярні і вдома. Заварюю каву коли з’являється вільна хвилинка, щоб помріяти.
Якщо приправити чашечку кави ще й приємними історіями, вигаданими чи реальними, то відчуваєш як аура щастя огортає тебе, і день за вікном стає привітнішим, і турботи відлітають,і ти вже посміхаєшся цілому світу.
Для всіх любителів кави та жіночих розмов рекомендую книгу Юлії Смаль «Теплі історії до кави». Це затишна повість про щастя жінки. Вже з перших сторінок здається, що авторка твоя давня подруга з якою легко та приємно ділитися переживаннями, спогадами. І ти вже не знаєш чи це її історії, чи твої власні.
Запрошую і вас до нашої дружньої компанії. Тож вмощуйтесь зручненько, заваріть собі кави з корицею, візьміть до рук книгу і отримайте насолоду.
Від мене вам рецепт кави з корицею.
Кава з корицею:
мелена натуральна кава – 1 ч.л. з гіркою
цукор – 1 / 3 ч.л.
кориця – 1 / 3 ч.л.
Висипте каву в турку і трохи прогрійте її над вогнем. Додайте в турку корицю і цукор, долийте чашку води і доведіть до кипіння. Як тільки кава закипить, відлийте частину кави в чашку, з якої будете пити, знову доведіть до кипіння і відлийте трохи кави в чашку. Так потрібно зробити 3-4 рази. Вийде кава з пінкою дуже приємного смаку. Якщо ви любите каву солодку, додайте цукор безпосередньо в чашку після приготування.
P.s. Каву обов’язково приправте «Теплими історіями» Юлії Смаль