Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3387229


Бібліотека запрошує на каву

 

Скільки у світі любителів кави? Я одна із них.

Я обожнюю ласувати кавою, вдихати її аромат. П’ю її зранку, по обіді навіть ввечері, у кав’ярні і вдома. Заварюю каву коли з’являється вільна хвилинка, щоб помріяти.

Якщо приправити чашечку кави ще й приємними історіями, вигаданими чи реальними, то відчуваєш як аура щастя огортає тебе, і день за вікном стає привітнішим, і турботи відлітають,і ти вже посміхаєшся цілому світу.

 

 Для всіх любителів кави та жіночих розмов рекомендую книгу Юлії Смаль «Теплі історії до кави». Це затишна повість про щастя жінки. Вже з перших сторінок здається, що авторка твоя давня подруга з якою легко та приємно ділитися переживаннями, спогадами. І ти вже не знаєш чи це її історії, чи твої власні.

Запрошую і вас до нашої дружньої компанії. Тож вмощуйтесь зручненько, заваріть собі кави з корицею, візьміть до рук книгу і отримайте насолоду. 

Від мене вам рецепт кави з корицею.

Кава з корицею:

мелена натуральна кава – 1 ч.л. з гіркою

цукор – 1 / 3 ч.л.

кориця – 1 / 3 ч.л.

Висипте каву в турку і трохи прогрійте її над вогнем. Додайте в турку корицю і цукор, долийте чашку води і доведіть до кипіння. Як тільки кава закипить, відлийте частину кави в чашку, з якої будете пити, знову доведіть до кипіння і відлийте трохи кави в чашку. Так потрібно зробити 3-4 рази. Вийде кава з пінкою дуже приємного смаку. Якщо ви любите каву солодку, додайте цукор безпосередньо в чашку після приготування.

P.s. Каву обов’язково приправте  «Теплими історіями» Юлії Смаль