Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391290


Хай щастю дитини не буде кінця!

Дитинство – це щось особливе, найщасливіша пора. Пора фантазій, мрій, голосного сміху. Першого червня в Міжнародний день захисту дітей дзвінким дитячим сміхом був сповнений і читальний зал Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва. Він зустрів своїх відвідувачів ошатно вбраний різнокольоровими повітряними кульками (атрибут щасливого дитинства), а яскраві величні книги, що розмістились на поличках так і вабили до себе.

Дитинство – це час, коли відбуваються дива. Не обійшлось без сюрпризів і в бібліотеці. Цього дня було заблоковано найулюбленіше місце дітвори – Інтернет-центр. Врятувати ситуацію могли найсміливіші, найрозумніші діти. Звичайно, такі є серед наших читачів. Бачурин Олександр учень 7-Б класу ЗОШ № 16, Федоров Тимофій учень 6 класу ЗОШ № 27 та Буленок Денис учень 7-А класу ЗОШ № 7 гідно пройшли всі випробування, дали відповіді на всі запитання та знайшли код.

 

 

Хто ж, якщо не вони? Адже ці хлопці є постійними відвідувачами бібліотеки, добре орієнтуються в книжковому світі. А той, хто дружить з книгою – завжди перемагає!