Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3390988


Здоровий спосіб життя

 

Щорічно 7 квітня відзначають Всесвітній день здоров’я.

У 2023 році він збігається з 75-річчям Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ). Членство у ВООЗ мають 194 держави, які спільно працюють над зміцненням здоров’я своїх громадян.

 Цього дня ми відзначаємо важливість доброго здоров'я та благополуччя для людей по всьому світу і маємо нагоду оцінити своє здоров'я, пообіцяти собі дбати про себе, бути уважними до себе і один до одного. Разом ми можемо створити більш здорову та щасливу країну, а отже – і світ.

 

 

 

Напередодні свята фахівці відділу абонемента Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва, запросили учнів Чернігівського вищого професійнеого училище на годину корисних порад "Здоровий спосіб життя".

Під час заходу в інтерактивному спілкуванні присутні обговорили всі можливі шкідливі звички та прийшли до висновку, що здоровий спосіб життя - це запорука успіху.

Бібліотекарі надали поради хлопцям, що до дбайливого ставлення до свого здоров'я, вміння використовувати резервні сили свого організму та природні засоби. Молодь мала змогу переглянути книжкові видання про здоров'я та ЗСЖ.

Захід пройшов пізнавально, змістовно та цікаво.