Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3390961


Патріотична година "Час плине, а пам'ять залишається"

 

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. У цей день ми маємо віддати шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього.

Із метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні фахівці відділу абонемента Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва запросили учнів ліцею 16 на патріотичну годину "Час плине, а пам'ять залишається"

Під час заходу присутні познайомились з історичним і суспільним значенням Революції Гідності, короткими життєписами деяких героїв Небесної Сотні, вшанували героїзм українських захисників.

 На заході лунали уривки з твору Тетяни Покалюк "Янгол з небесної сотні", присвячений наймолодшому герою Революції Гідності Назару Войтовичу.

Подвиг героїв Небесної Сотні має визначне значення для нашої Батьківщини. Перш за все, вони віддали своє життя за те, щоб кожен наш новий день був сповнений свободи, надії та світла. Держава і український народ визнали цих людей героями. Усім загиблим під час Євромайдану посмертно присуджено звання Героя України.