Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3387160


Візитівка бібліотеки

 

 

Приміщення обласної бібліотеки для юнацтва :: Сучасний вигляд приміщення

 

Радо вітаємо Вас на сайті обласної бібліотеки для юнацтва. Нам 32 роки. Як для закладу, то мище молоді, як і ви.

У нас вам буде цікаво і корисно проводити свій вільний час бо фонди нашої бібліотеки розраховані саме на вас, як книжки так і молодіжні часописи та газети.

Книги допоможуть вам у вирішенні найскладніших завдань навчання і розвитку. З допомогою їх ви поринете у минуле, побуваєте в далеких галактиках, пройдете незвіданими стежками різних країн, посмієтеся від душі над гумористичними оповідками, заглибитесь у чаріний світ поезії…

До ваших послуг безкоштовний Internet-центр, безкоштовний доступ Wi-Fi, також ви зможете зберегти знайдену вами інформацію на різних цифрових носіях, роздрукувати документи, зробити крерокопії.

Ми допоможемо розвиватися вашому таланту запропонувавши брати участь у щорічних конкурсах творчих робіт, які проводить наша бібліотека у співпраці з відомими письменниками та творчими особистостями нашого міста. Ваші доробки побачать читачі на виставкових стендах бібліотеки, та великий молодіжний загал ознайомиться з ними на сайті.

Праця в нашій бібліотеці надасть вам можливість познайомитися з однолітками, завести нові знайомства. А побачення в бібліотеці це взагалі – КРУТО!

А може, ви бачите себе у майбутньому бібліотекарем! То візміть участь у професійній грі «А ти зміг би бути бібліотекарем?» і ви матимете змогу 1 годину попрацювати за кафедрою, відчути себе фахівцем. Враження свої розмістите на сайті бібліотеки.

 

Запрошуємо юнь пропонувати нам своє бачення сучасної бібліотеки для молоді. Співпрацюйте з нами і ваші пропозиції можуть зайняти своє місце у нашій роботі.

 

Наша адреса: м. Чернігів, вул. Шевченка, 63 (карта тут, біля стадіону ім. Гагаріна)