Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391745


З вірою в любов і милосердя

 

3 грудня - Міжнародний день людей з обмеженими _можливостями Цей день був проголошений у 1992 році Генеральною Асамблеєю ООН (резолюція 47/3).

Станом на перше січня 2021 року в Україні налічується 2 мільйони 703 тисячі людей з інвалідністю. За даними Держстату, серед осіб з інвалідністю – 163,9 тисячі дітей.

Інвалідність не є перепоною до повноцінного життя, це не вирок й не покарання. Люди з інвалідністю є повноправними членами суспільства, які потребують трішечки більше уваги та піклування, створення відповідних умов.Толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з обмеженими можливостями, створити майбутнє, щоб люди не були виключені з соціуму з-за проблем зі здоров`ям. Вони не вимагають до себе жалю, тому що, як ніхто давно усвідомили що це шлях в нікуди.

 

Вони пристосовуються як можуть зі всіх своїх сил. Так сталося, адже на їх місці могла би опинитися будь-яка інша людина. І для їх виживання не потрібно щось особливе, лише елементарне - можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе звичайними людьми, як і всім нам. Ми всі рівні перед Богом.

Увага держави та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з обмеженими можливостями, створити майбутнє, щоб люди не були виключені з соціуму з-за проблем зі здоров`ям.

Пропонуємо вам переглянути відеоролик " З ВІРОЮ В ЛЮБОВ І МИЛОСЕРДЯ", який підготували фахівці відділу читального залу ЧОБЮ.

Бажаємо всім людям з особливими потребами витримки, оптимізму, здоров`я, можливості втілити в реальність Ваші плани та задуми!

Відео можна переглянути тут