Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391027


Турнір кмітливих "З козаків візьмемо приклад"

 

До свят Покрови, Дня українського козацтва та Дня захисників та захисниць України фахівці відділу абонементу Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва провела ряд заходів для дітей як у бібліотеці, так і поза межами бібліотеки.

Адже 14 жовтня Україна відзначає декілька особливих подій. Це і чудо Покрови Пресвятої Богородиці, яке святкують усі християни, починаючи із давніх часів. Також українці вшановують наших предків які так само, із сивої давнини, та сьогодні обороняли нашу землю і продовжують робити це. Про це все не втомлюються розповідати дорослі молодому поколінню.

Відбувся пізнавальний турнір "Козацького роду ми діти" для школярів 4-А класу ЗОШ № 7 у бібліотеці. 

Діти побули у ролі джур та весело змагалися у кмітливості та обізнаності. Змагання довело що і один товариш усіх може виручити.

Та турнір кмітливих «З козаків візьмемо приклад» для учнів 6-Б й 7-Б класів школи № 33 на базі школи № 33.

Учасники були такими кмітливими, що важко було визначити переможців. Також дізналися чим козаки відрізнялись від самураїв та інших військових тих часів.

 

 

Під час заходу присутні дізналися багато цікавого про козаків, рідне місто. Ще діти дізналися про цікаву літературу з цієї теми з фондів нашої бібліотеки.