Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391996


Рекламна акція «Книга – твій перший помічник у навчанні»

 

В Україні стартував новий навчальний рік.

День знань  - завжди хвилюючий для всіх школярів, студентів а також їхніх батьків! Адже саме з нього починається ще незвіданий шлях до підкорення нових вершин у навчанні та досягнення омріяної мети. 

А надійним помічником і вірним супутником у навчанні завжди була і є бібліотека! Бо навіть зараз, у час інтернету і гаджетів, не обійтись без книг, підручників і живого спілкування з цікавими людьми.

Саме про це йшлось під час рекламної акції від ЧОБЮ «КНИГА – ТВІЙ ПЕРШИЙ ПОМІЧНИК У НАВЧАННІ», яка відбулась 1 вересня на Студентській площі і пройшла під гаслом «Завітай в бібліотеку, що від тебе недалеко».

 

 Сучасне юнацтво – це молоді люди з новим світосприйняттям, сучасними потребами, різноманітними уподобаннями, тому наша бібліотека робить усе для того, щоб стати цікавою та корисною для молоді.

І сьогодні ЧОБЮ- це не лише сховище інформації, а багатофункціональний відкритий простір, що поєднує в собі і якісний літературний фонд, і сучасні інформаційні технології, і мистецький простір, і місце для зустрічей та спілкування.

А ще, під час акції, працівники бібліотеки привітали освітян та школярів і студентів з новим навчальним роком і побажали їм міцного здоров’я, терплячості, а головне щирого прагнення до нових знань.