Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391203


Книжкова виставка "Літня фішка"

«Читання возвеличує душу».

Вольтер

Що потрібно для гарного літнього відпочинку? Це чудовий настрій, бажання пізнавати нове, яскраві пригоди і обов’язково – цікава книжка.

Отже, для Вас, шановні читачі, у відділі абонемента Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва експонується книжкова виставка «Літня фішка», яка допоможе перетворити читання у радість, задоволення і справжнє свято книжкових відкриттів!

У розділі «У відпустку на всіх вітрилах» представлені детективи, пригоди і просто книги із захоплюючим сюжетом, тобто література для розвантаження.

У розділі «Курортні романи» експонуються цікаві книги для мрійливих панянок.

А у розділі «Літо! Книга! Драйв» представлені літературні видання на будь-який смак для молоді і підлітків. Звертаємо увагу юних читачів на роман Наталії Тисовської «Київські канікули». …Американська аспірантка Дженні Бартон навіть уявити не могла, що її мандрівка до Києва замість приємних закордонних канікул перетвориться на нескінченний вихор небезпечних пригод. Це ж треба було примудритися стати свідком пограбування й опинитися в полоні десь за містом, у заґратованому будинку, разом з такою самою посестрою-заручницею! І що тепер робити – покірливо чекати смерті? Так міг би вчинити хто завгодно, тільки не Дженні…

Отже, приходьте до бібліотеки, знайомтеся з виставкою, вибирайте книжки і читайте з насолодою!