Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391285


Книжкова виставка "Літо в банці"

 

"Літо в банці". Не вистачає кулінарного натхнення та опускаються руки? Зникає бажання щось готувати у спеку, але любите смачненькі заготовки?

Тоді Вам просто необхідно завітати до відділу абонементу Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва та взяти до рук хорошу кулінарну книгу! Або газету. І знайти цікавий рецепт - перевірений часом, чи новомодний, або навіть із тих, "дореволюційних" часів. І не бійтеся експериментів. Адже приготування кожної страви - то мистецтво!

Бібліотекарі підготували чудові видання сучасної кулінарії.Такі як «Салати», авторства Ландовської Анни де зібрані рецепти з різних країн.

Або «Смачні фантазії зі звичайних продуктів» від Олени Попової та газети «Наша кухня» та «Заготовки» де багато цікавих кулінарних експериментів. Або «не справжня», проте беззаперечно корисна книга «Подарокъ Молодымъ хозяйкамъ» упорядниці Олени Малоховської. Чи посібник «Страви із фруктів та овочів» написаний Віктором Циганенко та Зінаїдою Солових. Або книга авторкою якої є невістка відомого письменника – Ольга Франко, яка готувала, за її словами так, «як це робилося у нас – у Франків» і дає цінні поради щодо здорового харчування та звертається до народних звичаїв.

А для повного естетичного задоволення, кожен читач "Літа в банці" може узяти собі "нагадайки" – етикетки на банки.