Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391371


Читати час. Книга молоді. Голлі Смейл "Дівчина гік: модель-незграба"

 

Чи переймається хтось у реальному житті фізикою і математикою?

Відповідь на це запитання ви знайдете у книзі Голлі Смейл "Дівчина гік: модель - незграба". Головній героїні, яку звуть Гаррієт Меннера, п'ятнадцять років і вона модель. Опанувавши мистецтво візажу та як правильно вдягатися, Гаррієт у свої роки стала граціозним, елегантний створінням.

А чи знаходить вона спільну мову з однолітками? Не все в її житті складається гладко. А ще її називають дівчинкою - гіком. Це виняткові люди, які дуже захоплені наукою або чимось, що вважається нудним, відсторонені від однолітків, не вміють жити у суспільстві нормальних людей.

 

Гаррієт мріє стати модельєром, тому для досягнення мети їй потрібно скласти випускні екзамени: "Визначається все моє майбутнє". Приходить і перше почуття. Цікава та легка розповідь про те, чому варто бути розумним та про справжню дружбу. У книзі використовується сленг сучасних підлітків. Вона наповнена гумором, дарує гарний настрій і віру в те, що мрії здійснюються.

Чи зможе дівчинка - гік подолати свої страхи та негаразди, стати красивою, успішною та впевнено у собі і при тому залишитися собою? Чудова книга, яка надихає!