Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391297


Книжкова виставка одного жанру "Хай живе детектив"

 

«Детектив – це продукт для інтелектуальної

аудиторії, гімнастика для інтелекту».

Олексій Волков

За що ми любимо детективи? Кожен знаходить у них щось для себе. Одним подобається позмагатися з автором і вгадати злочинця з перших сторінок книги та розкрити, здавалося б, нерозгадані таємниці. А іншим цікавий сам процес розслідування.

Для всіх шанувальників детективного жанру відділ абонемента Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва представляє виставку одного жанру «Хай живе детектив». Ми підібрали широку палітру книг: від творів класиків до сучасних українських та світових майстрів детективу. Історії про підступні злочини та геніальних сищиків!

 

Королеву детективу Агату Крісті знають у всьому світі. Відомий детектив Еркюль Пуаро береться за чергове розслідування у романі «Убивство Роджера Екройда». Але воно перетворюється на складну головоломку, сповнену таємниць і загадок. Убивцею може виявитися будь хто…

Олексія Волкова називають «маестро інтелектуального детективу». Гострий сюжет і непередбачуваність розв'язки – особливість його книжок. Герою роману «Мертві квіти» дарують книгу пророцтв. Що це – маленька удача, чи навпаки – важкий хрест?

Приємної вам подорожі в захопливий світ детективу! Щоб поринути у складні лабіринти злочинів, треба лише зручно вмоститися на дивані, розгорнути книжку і включити уяву…