Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3392110


Я прочитала і вам раджу. Галина Вдовиченко "Купальниця"

 

У кожного свої страхи. Кароліна Кужвій - головна героїня книги Галини Вдовиченко "Купальниця", боялася бідності та залишитися у Висічі, маленькому військовому містечку. Для неї це був просто кінець світу. Нізащо!

Авторка розповідає про події першого року самостійного життя вісімнадцятилітньої дівчини. Вона дуже любила свого старшого брата, який став тямущим розумакою - юристом. А ще з дитинства захоплювалася квіткою купальниці, що росла у ставку неподалік. Рослина пахне мандарином і ніколи не розпускає своїх пелюсток повністю. Чи відкриє купальниця їй свою таємницю? Усьому свій час...

 

Після закінчення школи Кароліна прийняла важливе рішення. І для неї почалося цілковито нове життя: з радістю, розчаруваннями, безвихіддю та новими сподіваннями. Коли ж прийде бажаний успіх і щастя?

Щасливий випадок неодноразово втручався у її долю. А тому, коли дівчина випадково взяла до рук книгу Маркеса "Сто років самотності" і почала читати, разгорнувши навмання, пригадала слова матері. Вона не раз говорила доньці: "Прийде день і ти станеш королевою. Мені наворожили в юності. Одна дитина буде щасливою, а друга знаменитою". А може нове почуття розставить все по своїх місцях?

Чудова книга про реальне життя і великі мрії. Читаючи її, спіймала себе на думці, що я зустрічаю багато таких дівчат, як головна героїня і кожен із нас сам, цеглинка за цеглинкою, вибудовує своє життя.