Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3390896


Книга-103!


Хто користується громадським транспортом, той, напевно, відчув на власній шкірі переваги пересування містом у тролейбусі. Цей непримітний транспортний засіб постійно переповнений переважно людьми похилого віку, які активно спілкуються на різні теми. Я запитувала себе: «Чому ці дідусі і бабусі постійно в русі, адже мають вдосталь вільного часу, аби поніжитися в ліжечку перед телевізором?»

Відповідь дуже проста. Наповненість дня – це сенс життя людей похилого віку. Ті, кому цікаво жити, в кого є плани на день прийдешній і живуть довше й щасливіше.

Люди золотого віку потребують не лише допомоги, а й спілкування та нових вражень. Тут у пригоді їм стане Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва. При Деснянському територіальному соціальному центрі було відкрито додаткову пересувну філію «Книга – 103!»

Сучасна бібліотека не лише зберігає та видає книги. Це спілкування за інтересами, цікаві зустрічі з відомими людьми, побачення з близькими завдяки новітнім технологіям. Бібліотека для юнацтва допоможе Вам тримати руку на «пульті життя».

На території «Книга -103» завжди людно.

Тут панує атмосфера взаєморозуміння, щирості, доброти. Кожен може знайти чтиво для душі, а привітний бібліотекар допоможе, порадить.

 

Для тих, хто не любить сидіти без діла тут знайдуться журнали з рукоділля: «В’яжемо самі», «Изящное рукоделие» та ін. Хто полюбляє сад -- видання «Наша дача», «Цветы». Смачні рецепти простих страв можна знайти на сторінках журналів «Дім , сад, город», «Огородник». Відвідувачі пересувної філії бібліотеки обговорюють рецепти бадьорості надруковані на сторінках газет і журналів та діляться власним досвідом.

«Книга – 103» працює двічі на тиждень і її тут з нетерпінням чекають.

Хочеться завершити словами мудрого Омар Хаяма:

Хай кожна мить, що в вічність промайне,

Тебе вщасливлює, бо головне,

Що нам дається тут – життя: пильнуй же!

Як ти захочеш, так воно й мине.