Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391450


Інкрустації

13 жовтня на юнацькому відділі МЦБ ім Л. Забашти в місті Прилуки відбулось відкриття персональної виставки учениці ЗОШ №3 Юлії Мрічко «Інкрустації».

Присутні дізналися про походження слова «Інкрустації» та період найбільшого розквіту цього виду мистецтва в епоху Відродження. Цікавою стала інформація про стрази Сваровські та інкрустацію книг бурштином.

 

З 2008 року Юля відвідує ЦТДЮ. Вона зразкова учениця творчої майстерні декоративно-прикладного мистецтва «Чарівниця». Про успіхи своєї вихованки розповіла керівник Тищенко І.В. Серед багатьох нагород у дівчини є особлива відзнака – диплом Міністерства освіти та науки, молоді та спорту Національної академії наук України за підписом міністра освіти Дмитра Табачника, Президента Національної академії педагогічних наук України В. Кременя. Ця нагорода для неї є справжнім визнанням таланту і поштовхом для творчих пошуків.

Ученицю прийшли підтримати однокласники та класний керівник Руденко В.М., які дарували Юлі посмішки і квіти. Працівники бібліотеки роботи юної майстрині «інкрустували» цитатами із творів Л. Костенко, які доповнили зміст гламурних, стильних, індивідуально-жіночих міні шедеврів юної прилучанки.