Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3392124


ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ДОБРА. ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ЛЮБОВІ

 

 

 День 11 лютого у дитячо- підлітковому клубі «Фортуна» пройшов під гаслом “ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ДОБРА. ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ЛЮБОВІ ”.

 Саме такими словами почали зустріч з вихованцями клубу бібліотекарі відділу читальної зали.

 Напередодні свята, Дня святого Валентина, працівники ЧОБЮ підготували для молоді декілька сюрпризів: святковий майстер - клас по виготовленню валентинок і жанрову книжкову виставку з ліричними нотками.

 Свято всіх Закоханих – це прекрасний момент для романтичного зізнання у любові і симпатії своїм рідним і близьким людям і чудова нагода подарувати їм маленького сувеніра. 

 

 А як просто і приємно виготовити подарунок своїми руками. І святкова майстерня від бібліотеки запропонувала присутнім таку можливість – зайнятись творчістю і втілити в життя креативні ідеї.

 Мила, душевна і неповторно тепла валентинка з фоамірану і фетру – не просто гарна забавка, але й оберегу затишку в сім`ях, що радує око та створює атмосферу довіри та любові.

 А ще ЧОБЮ запросила юнаків і дівчат відправитися на таємне і незабутнє побачення з книгою .

 Працівники книгозбірні підібрали найкращі книжки про дружбу і пошуки себе у світі дорослих, про непрості відносини з рідними та про радість першого кохання.

 Усі мали можливість вибрати собі літературу до смаку, а ще подякувати бібліотекарям за можливість разом творчо відпочити.