Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391070


РІЗДВЯНА ВАТРА З БІБЛІОТЕКОЮ

  •  
  • Хай Aнгел торкнеться Вас ніжним крилом,
  • Зігріє Вам серце різдв'яним теплом.
  • Хай радість, кохання наповнять Ваш дім,
  • Оселиться щастя та спокій у нім.
  • Веселого Різдва!

Український народ має свої звичаї і традиції, що сформувалися протягом століть і освячені віками. Серед них Новорічні та Різдвяні – одні з найулюбленіших і найбажаніших як для дітей, та і для дорослих. Це добрі та світлі свята. Вони втілюють наші мрії і надії, радість зустрічі з рідними та близькими, тепло родинного вогнища, любов і турботу про близьких людей.

 

 

До новорічно-різдвяних свят для відвідувачів Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва в читальному залі з 2 по 19 січня діє книжкова виставка-інсталяція «РІЗДВЯНА ВАТРА З БІБЛІОТЕКОЮ» та новорічна фото-зона.

Матеріали виставки розповідають про традиції Нового року та Різдва Христового в Україні. Читальний зал увібрався у святкове оздоблення, всіх відвідувачів гостинно зустрічає святкова новорічна ялинка! Відвідувачі з цікавістю зможуть оглянути ялинку та виставку- інсталяцію.

 

 

 

Бібліотекар радо зустріне користувачів які схочуть заколядувати, бажатимуть миру, добра, злагоди. Гості не забарилися.Колядувальників бібліотека приймала та щиро дякувала за привітання.

Нехай у ці дні збуваються усі мрії і сподівання, а ми щасливо заживимо у нашій рідній Україні!

 

Хай Різдво з тим завітає,

Чого серце забажає.

Хай несе у кожну хату

Щастя, радості багато,

Хай смачна кутя Вам вдасться,

Хай в сім’ї панує щастя.

Щоб весела коляда

В хату радість принесла.

Христос рождається!