Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391302


СВІТ ПРОФЕСІЙ: МІЙ ВИБІР, МІЙ УСПІХ

   В Центрі Правової Інформації « МОЛОДЬ. ПРАВО. ЗАКОН» відділу читального залу Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва продовжив роботу цикл осінньо-зимових профорієнтаційних занять « ФОРМУЛА УСПІШНОГО ВИБОРУ».

 

15 листопада гостями заходу були учні 9 класу зош № 23, учні 10 класу ЗОШ № 30 та фахівці Коледжу Транспорту та Комп’ютерних Технологій ЧНТУ.

 

 

 

 

 Уважно та зацікавлено слухали школярі розповідь спікерів про:

- правила зарахування та навчання;

- формат навчання;

- перелік спеціальностей.

Також фахівці зробили наголос на спеціалізовані предметні кабінети і лабораторії, які оснащені сучасною технікою та приладами. Головне те, що заняття зі студентами проводять висококваліфіковані спеціалісти, майстри своєї справи.

Для студентів, які бажають цікаво та змістовно провести своє дозвілля працюють гуртки художньої самодіяльності та спортивні секції .

 

 

 

В кінці спілкування зупинились на тому, що важливим для кожної молодої людини є осягнення чарівної « Формули успішного вибору», яка офіційно складається з трьох компонентів: «хочу», « можу», « треба» Але, як свідчить практичний досвід щасливих у своїй справі людей, до цього слід додавати не менш цінну складову -«призначення».