Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3387093


ЦИКЛ ЗАХОДІВ « МОЯ ЗЕМЛЯ - ЦЕ НЕЗАЛЕЖНА УКРАЇНА»

 

 

  День Незалежності України - головне державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою Акту проголошення Незалежності України в 1991 році прийнято вважати датою утворення держави України в її сучасному вигляді.

   Бути українцем – значить пишатися своєю країною. Українці пишаються тим, що будують незалежну державу і духовно «повертаються» у родину народів Європи, виконуючи заповітну мрію багатьох поколінь українських патріотів. Тільки почуття любові й глибокої гордості за Україну разом із твердою вірою в її світле та величне майбутнє, у святість цієї прекрасної землі дає кожному українцеві, незалежно від того, молодий він чи сивий, чи живе він в Україні, чи в інших краях, право стверджувати: це моя країна, мій народ, моя Україна! 

 

  У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливається барвами української державності з символом свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і і майбутнє - обов’язок кожного з нас.

   З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України бібліотекарі відділу читального залу підготували і провели цикл масових заходів для молоді в оздоровчому санаторії «Дружба».

  Цікаво і змістовно пройшов урок громадянства « Україна- свята моя земля» . Бібліотекар розповіла про події, пов’язані з історією українського державотворення , боротьбою українського народу за територіальну цілісність своєї держави, демократичний вибір України, значення незалежності, як символу споконвічного прагнення українського народу. Активну участь молодь прийняла в розповіді бібліотекаря про славетну історію національних державних символів України. Дуже приємно чути обізнаність молоді з усіх питань, які обговорювались.

  Доповнила захід тематична поличка « Державний прапор України, як символ миру і добра».

 

 

  Патріотичний флешмоб « Україна- це ми» показав , що молодь - майбутнє кожної держави.

 

 

  А під час арт - майстерні «Наш стяг - пшениця у степах під голубим сплетінням неба» юні патріоти мали змогу не тільки більше дізнатися про народні і державні символи своєї країни, а і виготовити прикрасу до свята – модний чокер.

 

 

  Вітаємо з Днем незалежності України — найбільшим національним святом!

  Бажаємо щастя, добра і злагоди, порозуміння і згуртованості, через які пролягає шлях до нового життя, до кращого прийдешнього.

  Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!