Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391875


CЕЛФІ З КНИГОЮ

   

   Багато батьків скаржаться на те, що їхні діти не хочуть читати. Причин досить багато: раннє захоплення комп’ютерними іграми та соцмережами, зростання ціни на якісну дитячу літературу.

Не секрет, що бажання читати і стійкий інтерес до читання формується в сім’ї, і основа його – звичка дитини читати. Привчання дітей до читання потребує часу і зусиль.

Ніхто за батьків цього не зробить. Світовий досвід підказує: треба якомога раніше долучити дитину до книги – джерела знань, ідей, мудрості та досвіду.

Чи розвинеться допитливість і інтерес до читання, чи перетвориться цей інтерес в джерело мудрості – залежить в першу чергу від мами і тата.

 

 

Читання відіграє неоціненну роль у житті дитини. Воно розширює її кругозір, відкриває двері у світ моральних цінностей, вчить культурно поводитися, красиво говорити, збагачує мову, покращує пам’ять і, нарешті, є прекрасною можливістю для захоплюючого, цікавого і корисного проведення часу.

Часи, коли книга була єдиним джерелом знань, канули в минуле. Але ж навіть якщо екранізація знаменитого твору дуже хороша, вона все одно не замінить ті відчуття, які переповнюють при читанні книги.

 

День фотографа України щорічно святкується 12 липня. І, до речі, в цей же день подібне свято відзначають майже у всьому світі. У наш час фотографія, завдяки новим технологіям, стала вже звичною справою 11 липня у оздоровчому таборі «Дружба» була проведена промо-акція «СЕЛФІ З КНИГОЮ» до Дня фотографа.

Завдання нескладне: всім охочим пропонували зробити фото з книгою. Потрібно було зробити креативну селфі-фотографію з книгою в руках або сфотографувати дітей, які читають книгу.

Як відомо, селфі — це звичайний автопортрет, зроблений за допомогою камери смартфону, веб-камери чи фотоапарата.

Запрошено було всіх бажаючих прийняти участь у фотосесії з книгою у різних номінаціях:

 

-номінація «Селфі з цікавою книгою»

-номінація «Книга на двох»

-номінація «Зустрінемось у бібліотеці»

-номінація «Разом весело читати»

-номінація«Читання без перешкод»

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Діти активно робили селфі, а всі бажаючі розміщували свої фото та «збирали вподобайки» у соцмережах. А потім весело ділились враженнями.