Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391794


Білий тиждень

Мені без книги не навчитися,

Знань не дістати,

Тільки книжки мені допоможуть

Людиною стати.

М. Гафурі

Ось і наступило барвисте, яскраве, сонячне літо. Пора відпусток та канікул. Ви відпочиваєте, подорожуєте, цікаво та весело проводити час. А скільки книжок ви прочитали останнім часом? Дуже мало , або жодної? Оце так! Можливо ви не знаєте, що у відділі абонемента Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва влітку надзвичайно цікаво!

З 1-го червня в нашій залі стартує цикл виставок «Кольоровий червень». Родзинка виставок – кожного тижня на виставці будуть експонуватися книжки певного кольору. Відкриває цикл виставка «Білий тиждень».

Влітку молодь та дітлахи відпочивають від навчання. Але це не означає, що вони не прагнуть здобути нових знань, чи корисно провести час. Для себе літературу вони підберуть у розділах «Бібліодрайв для молодих, активних, модних» та «Книга – дитинства яскравого мить».

Цікаві та захоплюючі книги представлені у розділі «Книжкове безсоння – читаємо новинку». Серед них книги Олени Андрейчикової «Таємне понеділкування», Володимира Єшкелілєва «Ситуація «нуль», або Побачити Альков», Амелі Нотомб «Подив і тремтіння», Сергія Оксеника «Самка Богомола».

Щиро запрошуємо вас відвідати бібліотеку! Пам’ятайте, читання – це найвище мистецтво і оволодівати ним потрібно все життя. Як справжній музикант повинен грати кожень день на своєму інструменті, так і справжній читач повинен кожного дня – читати, читати і читати!