Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3392090


БУДЬ СУЧАСНИМ - ЧИТАЙ УКРАЇНСЬКЕ

 

Бути сучасним – означає йти у ногу з часом і обов’язково багато читати. Щоб осягнути всі нюанси свого часу, потрібно читати якісну літературу своєї країни. Українська література сьогодні є надзвичайно різноманітною та багатоплановою. Вона усе більше завойовує авторитет серед читачів. Ця література твориться саме тепер, і ми певним чином є свідками її народження. Тому у відділі абонементу Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва ми підготували виставку-експозицію «Будь сучасним – читай українське». Сучасне літературне поле достаньо широке. Ми підібрали для вас самі найкращі книги сучасних українських авторів та наших письменників-земляків.

 Яскраві і захоплюючі твори, калейдоскоп ситуацій і подій - реальних, а часом і містичних. Ці книги можуть здивувати, зачарувати, але не залишать байдужим нікого. Мрійникова книжка Святослава Чернія «Теплі історії мрійника» - спроба знайти панацею від повсякдення. Іноді по- філософські, з дрібкою гумору та іронії автор наголошує, що мрії роблять життя цікавим, унікальним, гармонійним і щасливим. Світ складається з усмішки, віри, надії та любові. А нова збірка «І знов я влізаю в танк…» відомої української письменниці Оксани Забужко – це книга для тих, хто не уникає чесних відповідей на нагальні питання сучасної України і переймається викликами, які ставить перед українцями сьогодення.

Читайте сучасну українську книгу! Відкривайте для себе нові імена та нові книги. Сподіваємося, що для читачів наша виставка стане чудовим путівником у морі українських сучасних книжок.

Чекаємо на вас!

Виставка діє з 11.04 по 21.04.2019 року.