Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391043


КОНКУРС!!!!

 

Оголошння про проведення щорічного обласного мистецького конкурсу краєзнавчої тематики «Сівер-АРТ» 

Комунальний заклад «Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва» Чернігівської обласної ради оголошує обласний мистецький конкурс краєзнавчої тематики: «Сівер-АРТ». Конкурс здійснюється за сприяння Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації.

Долучайтеся та перемагайте!

 

 

 

ПОЛОЖЕННЯ  КОНКУРСУ

І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Це положення регламентує порядок проведення обласного мистецького конкурсу краєзнавчої тематики «Сівер-АРТ» (далі - Конкурс), вимоги до учасників і робіт Конкурсу, порядок їх подачі і діє до завершення конкурсних заходів.

1.2. Конкурс проводиться з метою: проведення колективної виставки робіт художників початківців з Чернігівської області; практичної підтримки талановитої молоді та розвитку їх творчих здібностей.

1.3. Основними завданнями конкурсу є: виявлення обдарованої молоді та стимулювання її до подальшого розвитку в мистецькому напрямку; стимулювання молоді до мистецького осмислення Чернігівщини; залучення починаючих митців до більш поглибленого мистецького процесу.

1.4. Конкурс є відкритим. Загальне керівництво здійснює КЗ «Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва» ЧОР.

1.5. Організаційно-методична робота в регіонах покладається на центральні міські та районні бібліотеки.

1.6. Інформація про проведення Конкурсу розміщується на сайті КЗ «Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва» ЧОР та у соціальній мережі фейсбук.

ІІ. УМОВИ УЧАСТІ

2.1. У Конкурсі зможуть узяти участь молоді громадяни України віком від 14 до 30 років, які нададуть усі документи відповідно до умов Конкурсу.

2.2. Для участі у Конкурсі необхідно надіслати від 1 до 3-х робіт (у будь якій техніці: живопис, графіка, аплікація і т.п.), які відповідатимуть меті та завданням конкурсу, та короткий текст українською мовою (200 – 300 слів) до надісланих картин, який пояснює авторську інтерпретацію творів.

2.3. До кожної конкурсної роботи має бути додана заявка встановленого зразка (див. додаток). Заявка є документом, необхідним для включення робіт автора до списку конкурсантів.

2.4. Категорично забороняється використовувати чужі тексти та зображення (повністю чи частково).

2.5. У разі невиконання цієї умови робота відсторонюється від участі в Конкурсі.

ІІІ. ПОРЯДОК ОРГАНІЗАЦІЇ І ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

3.1. Конкурс проводиться на території Чернігівської області з 1 лютого 2019 року по 26 квітня 2019 року включно.

3.2. Конкурс проводиться в трьох номінаціях за віковими категоріями:

- від 14 до 18 років

- від 19 до 25 років

- від 25 до 30 років

3.3 Конкурс проводиться у три етапи:

Перший етап (районний, міський) – з 1 лютого 2019 року по 25 березня 2019 року включно відбувається відбір робіт до конкурсу на місцях.

Другий етап (районний, міський) – з 26 березня 2019 року по 5 квітня 2019 року відібрані роботи разом з текстами надсилаються на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. у форматі jpeg (для ілюстрацій) та Microsoft Office Word (для текстів). Надіслані роботи оцінюватимуться з 5 квітня по 10 квітня 2019 року.

Третій етап (обласний) – з 11 квітня 2019 року по 25 квітня 2019 року відібрані фіналісти мають надіслати роботи поштою або передати їх. 3.4. Усі документи надсилаються у двох примірниках: у паперовому вигляді з поміткою: «Організаційний комітет Конкурсу «Сівер-АРТ» на адресу 14027, м. Чернігів, вул. Шевченка, 63 та в електронному вигляді на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з приміткою: «Організаційний комітет Конкурсу «Сівер-АРТ».

IV. ВИМОГИ ДО РОБІТ

4.1. Автор має право надіслати від 1 до 3 мистецьких у будь якій техніці (живопис, графіка, аплікація і т.п.) і на будь якому матеріалі. Розмір роботи не має перевищувати 40 х 55 см. До надісланих робіт автор має надати короткий текст українською мовою (200 – 300 слів) у форматі Microsoft Office Word, який пояснює авторську інтерпретацію творів.

4.2. Тематично роботи мають відображати авторське бачення (на вибір один пункт або декілька): місцевого краю, людей які його населяють, або Чернігівщину в цілому. Стильових обмежень не існує (реалізм, абстракціонізм, тощо).

4.3. Надсиланням матеріалів учасники надають згоду на їх публікування в мережі Інтернет та друкованих засобах масової інформації, озвучення на радіо те показ на телебаченні.

V. ПІДСУМКИ ТА НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ

5.1. За результатами обласного мистецького конкурсу «Сівер-АРТ» присуджуються 1, 2 і 3-те місця в усіх трьох номінаціях. Усі переможці конкурсу незалежно від отриманого місця, нагороджуються дипломами із зазначенням призового місця і отримують призи.

5.2. Нагородження відбудеться 26 квітня 2019 року в приміщенні КЗ «Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва» ЧОР (м. Чернігів, вул. Шевченка, 54).

5.3. З найкращими конкурсними роботами можна буде ознайомитися на веб-сайті КЗ «Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва» ЧОР www.obucn.org.ua та на сторінках у соц.мережах.

VI. КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

14027, м. Чернігів,

вул. Шевченка, 63

тел.: 0(4622) 3-50-51

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Додаток 1

КЗ «ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА»

ОБЛАСНИЙ МИСТЕЦЬКИЙ КОНКУРС «СІВЕР-АРТ»

Заявка на участь у конкурсі

1. Прізвище, ім’я, по-батькові: ________________________________________ ____________________________________________________________________

2. Місце проживання: ________________________________________________

3. Вік:_______________________________________________________________

4. Де навчається чи працює:___________________________________________ ____________________________________________________________________

5. Назва твору (творів):_______________________________________________ ____________________________________________________________________

6. Контактна інформація (поштова адреса, контактний телефон, адреса електронної пошти):__________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________________________________________

7. Дата заповнення:__________________________________________________

8. Підпис:___________________________________________________________