Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3390899


ЛЮБОВІ ЧАРІВНІ СТОРІНКИ

 «Прийшла любов непрохана й неждана –

Ну як мені за нею не піти?»

В. Симоненко

Незважаючи на те, що лютий – місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо. Адже на 14 лютого припадає світле та чарівне свято всіх закоханих – День святого Валентина. Любов – почуття світле і добре. Воно може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і звичайно до книги та читання. Напередодні Дня святого Валентина бібліотекарі відділу абонемента запрошують Вас на побачення з книгою. Для Вас, шановні читачі, експонується книжкова інсталяція «Любові чарівні сторінки». Представлені книги ліричні, душевні та відверті.

 До речі, пропонуємо вашій увазі добірку найцікавіших підліткових творів про найсокровенніше – про перше кохання. Кохання, що може приносити радість і біль, спонукає творити та нищити, мріяти й зневірюватися… Це повісті Олени Рижко «Дівчина з міста», Василя Теремка «16 весна», Ольги Купріян «Солоні поцілунки», Ірини Мацко «Перехідний вік… Моєї мами» та багато інших. Гарантуємо! Від цих книг Ви отримаєте справжнє задоволення!

Отже, відвідайте бібліотеку і доторкніться до вічної теми кохання. Візьміть книгу з виставки і проведіть час з неймовірним хвилюванням та бурхливими емоціями.

Зі святом Вас, дорогі друзі!