Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3387227


РІЗДВЯНА ВАТРА В БІБЛІОТЕЦІ

     

   7 січня особлива духовна радість обіймає кожного з нас, бо цей день – незвичайний. Ми прославляємо одну з найвеличніших подій Священної історії щирим і сповненим радості привітанням                         – «ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ – СЛАВІМО ЙОГО !!!»

Різдво Христове – це одне з найбільших християнських свят, яким усі віруючі люди вшановують Сина Божога Ісуса Христа. Він прийшов на землю, щоб показати людям істинне милосердя, навчити пробачати, показати їм правильний шлях у житті. Західні християни відзначають Різдво в кінці грудня (як правило, 25 числа), а східні - на початку січня (7 числа).

 

 

 

- Про історію свята, про особливості, про традиції святкування Різдва в українських селах, де це свято вважалося найбільшим у році і супроводжувалося веселощами, чудовим настроєм, жартівними забавами, які і сьогодні вже встигли стати неоціненним культурним надбанням українського народу;

- Як прикрасити свій будинок? Якими стравами порадувати гостей? Як створити неповторну атмосферу і зробити свято незабутнім? Якою колядкою порадувати своїх рідних і друзів?

На ці та інші питання допоможуть відповісти матеріали виставки-інсталяції «РІЗДВЯНА ВАТРА В БІБЛІОТЕЦІ», яка презентується в читальній залі бібліотеки.

 

 

 

Хай на Різдво колядка до вас завітає,

І зірка вертепна над будинком засяє!

Теплом і любов'ю зігріє,

Втілить в життя усі мрії.

Христос народився!