Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3390968


МУЗИКА В ПОТОЦІ ЧАСУ

 

«Мені здається, музика – космічна, найбільш космічна з усіх мистецтв»

Л. Костенко

Музика… Велике, ніколи не в’януче мистецтво. Жовтень місяць багатий на музичні події, які заслуговують особливої уваги відвідувачів Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва, – Міжнародний день музики, 75 років українському народному хору імені Г.Верьовки, 118 років з дня народження геніального актора комічного епізоду Миколи Яковченка, 137 років з дня народження Дмитра Миколайовича Ревуцького О’бєднати ці події наважилися працівники книгозбірні, влаштувавши в відділі виставку-настрій “Музика в потоці часу”.

 

На книжковій поличці представлено літературу, що знайомить відвідувачів з історією та теорією музичного мистецтва, українською музичною скарбницею, багатством та розмаїттям музичних інструментів.

Кожного, хто входить до абонименту, полонить чарівна мелодія, що лунає з грамплатівок й компакт-дисків. Та на особливу увагу присутніх заслуговує “живий” музичний інструмент – піаніно, зіграти на якому може кожен бажаючий, який розуміється на музиці. Запрошуємо всіх поринути у чарівний і неповторний світ музики, що є основою людських почуттів.

Книжкова поличка діє з 01.10-08.10