Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3390923


НЕ ЗАБУВАЙТЕ СВОЇХ ГЕРОЇВ

          Виявляється, життя інколи справді ділиться на „до” і „після”. І буває це не десь за обрієм чи в далекій країні. Усе це трапилося з нами, на нашій українській землі. Де прапор – кольору осіннього степу та блакитного неба. А ще чорної землі та розмитої багряної крові. Один, як свідчення нашої чистоти і незбагненності. Інший – упертої боротьби за омріяну свободу. Історія нашого народу – це це тисячі патріотів нашої держави, які зараз знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

          Сучасним героям присвятилиактуальний діалог:  «Не забувайте своїх героїв»  бібліотекарі відділу абонемента Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва, який провели у 5 класі зош №23. Ці люди, пішли захищати нашу Батьківщину – це справжні хоробрі серця. Вони, як один, без жодних вагань, без примусових повісток піднялися на захист України.Кожна війна має своїх героїв! Серед полеглих за нашу волю є й імена наших земляків 

           Війна – безжальна і завжди забирає кращих... Під час бесіди  учні познайомилися  із трагічними життєвими долями кращих синів  Чернігівщини: Ігоря Яроша, який продовжив справу свого батька, військового,   Олександра Божка, Андрія Лебедєва, Валерія Єгорова, Дмитра Ротозія  та інших захиснтків України наших земляків,  учні розповіли про своїх близьких та знайомих воїнів , які захищали нашу  країну. А ще з великим інтересом учні знайомилися з книгими , які присвячені справжнім воінам-героям, які показали готовність відстоювати свою гідність.

           Разом  прочитали листи від дітей для солдатів на їх підтримку, які западають в саму душу, від яких перехоплює подих. А ще дізналися про історії маленьких волонтерів-школярів, які збирали допомогу нашим героям.

            Війна – це зараз не слово, а реальність. Але кожен з нас хоче миру. Мир, незалежність та цілісність держави завойовують для нас учасники АТО – справжні герої сучасності. Про них варто знімати фільми, писати книжки та розповідати в школах. Ми повинні зробити все, щоб про них не забули.