Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391812


ВИСТАВКА ПОРАДА: БІБЛІОТЕКАР ПРОПОНУЄ

        Ми, бібліотекарі, любимо читати. І нам хочеться поділитися своїми  враженнями від прочитаного і надати дружні поради до читання, рекомендувати кращі книги, які самі від них в захваті. Тоді виставка-порада: « Бібліотекар пропонує», яка експонується у відділі абонементу  Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва» саме для вас.

 

          Гадаю, варто сьогодні знати самим бібліотекарям і говорити читачам про авторів та книги, які належать до сучасного читання.

 

Саме до таких імен належить ім’я Вікторії Пономарьоовї. Письменниця дуже любить подорожувати і спостерігати життя в різних країнах та Україні. «Ліхтарики надії» - це її перша книга.про те, як важллливо любити життя й людей, аби знайти свою долю.

 

Тільки почніть читати її книгу… Спинитися неможливо!

 

         

Визнаного майстра сатири, чорного гумору та наукової фантастики Курта Воннегута називають одним з найвизначніших американських письменників ХХ століття. Його культовий роман було номіновано на премію Hugo! Вибуховою хвилею прокотившись по відповідальності дослідника за винаходи  відповідальності людини за вчинок, «Колиска для кішки» сколихнула літературний і науковий світ.

 

Айн Ренд – письменниця, філософ. Вона уникла впливів та нескорилася життєвим обставинам. Тому її творчість цілюща. Роман «Атлант розправив плечі», який авторка писала впродовж 12 років, став її найпопулярнішим бестселером, одним із найвпливовіших творів світової літератури. Від сучасних атлантів залежить доля всієї країни. Але настане той день, коли їм остаточно набридне тримати цей світ на своїх плечах. І вони підуть.

 

На виставці представлено ще багато чудових книг.

Виставка діє з 2.09. по 14.09.2018 року.

Запрошуємо вас відвідати та переглянути виставку!