Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391324


УКРАЇНА В НАШОМУ СЕРЦІ: ЦИКЛ ЗАХОДІВ

 

День Незалежності України – одне з головних державних свят нашої країни. Відзначається ця подія 24 серпня, починаючи з 1991 року, коли Верховна Рада України ухвалила Акт проголошення Незалежності України.

Цього року ми святкуємо 27- річницю Незалежності нашої рідної Батьківщини. Ця визначна дата навіки увійшла в історію України золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. Україна- наша земля, рідний край . Наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, талановитими людьми.

 

 

Складний і тернистий шлях пройдений нашою Батьківщиною до заповітної мрії- Незалежності нашої Країни. Цій визначній події , державного значення , присвячений цикл заходів, які підготували працівники відділу читального залу.

« Велична і свята рідна Україна» - таку назву має книжково-ілюстративна виставка, що експонується в читальному залі бібліотеки з 23.08-30.08.

 

 

 

Література, представлена на ній , допоможе користувачам бібліотеки, поглибити свої знання з історії України, дізнатись про легендарні постаті , пройти тернистими шляхами українського народу до самовизначення і Незалежності.

 

В оздоровчому санаторії «Дружба», для відпочиваючих там школярів, бібліотекарі провели урок патріотизму « Символи України: Герб, Прапор, Гімн». Присутні на заході з цікавістю переглядали книги та слухали розповідь бібліотекаря про історичне становлення основних державних символів нашої держави, котрі мають давню і цікаву історію.

 

 

Варто зазначити, що діти не лише слухали, а й виявляли свою обізнаність у значенні, як державних символів, так і самої історії України.

«Немає на світі кращого неба, ніж небо України, немає кращої землі, ніж наша Україна» - під таким гаслом 22 серпня бібліотекарі ЧОБЮ провели тематичний захід «З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ Я ЖИВУ» для вихованців ЧЕРНІГІВСЬКОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ. Після обговорення найцікавіших питань, діти взялися за виготовлення прикраси з бісеру з українськими символами та самостійно виготовили собі та своїм рідним чудовий подарунок.