Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391769


КНИГИ ПИСЬМЕННИКІВ ЗЕМЛЯКІВ

 

Чернігівщина – один з найпрекрасніших і найцікавіших регіонів сучасної України. Велика історія тутешніх місць чудово доповнюється мальовничою природою, унікальними спорудами архітектури.

Наш край неодноразово ставав джерелом натхнення для багатьох митців. Ці землі свого часу заслужили високої оцінки таких майстрів пера як: Т.Шевченка, О.Довженка, М.Коцюбинського, А.Міцкевича та багато інших.

 

Велич нашого краю не залишає байдужими і сучасних письменників-земляків, змушуючи їх постійно оспівувати його вроду у віршах, піснях, творах. Ми зберігаємо пам’ять про славетне минуле нашого краю, наполегливо працюємо сьогодні заради кращого майбутнього.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати відділ абонемента Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва і познайомитися з книжковою виставкою  «Книги письменників земляків.» Переглядаючи виставку ви будете мандрувати літературними стежками землі, оспіваної сотнями поколінь, що народила та виростила талановитих людей, творців краси та мистецтва.

У книзі «Хочеться грози» Михась Ткач і упізнаваний, і водночас новий. Цікаві сюжети його оповідань обіцяють читачам чимало естетичної насолоди. Романи Володимира Кашки глибоко філософські і водночас прості і ліричні про любов до Батьківщини. Психологічний твір сучасної чернігівської письменниці Валентини Михайленко «Солодкий смак гіркоти» про наших сучасників. Це новели із зануренням у душі героїв, мандрівка кожного з них до самого себе. А для любителів фантастики представлена книга Ростислава Мусієнка «Хроніки Марнії», де читач має нагоду зазирнути в своєрідне Задзеркалля, співпереживаючи карколомні пригоди. На виставці представлено ще багато цікавих творів наших письменників земляків.

Запрошуємо на перегляд.

Книжкова виставка діє з 10.08 по 17.08.2018 року.