Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391049


МІСТЕР ДЕТЕКТИВ

Все таємне рано чи пізно

стає явним.

Сократ.

Якщо ви вважаєте детективи несерйозною літературою, то ви сильно помиляєтесь. Бо справжній детектив – це література в чистому вигляді, суміш письменницького професіоналізму найвищого ґатунку і розважальності не менш високого рівня. Це віртуозна техніка помножена на непогамовану фантазію, але обумовлена вельми суворими правилами гри, адже детектив - жанр ой який вибагливий.

 

Пригоди Шерлока Холмса, розслідування Еркюля Пуаро та міс Марпл – що саме їх об’єднує і чому ці персонажі стали частиною нашого повсякдення, від жартів і примовок, впізнаваних алюзій в інших творах до серіалів ВВС. Відповідь проста: всі ці персонажі та їхні детективні історії нам цікаві цілісною атмосферою, увагою до деталей та гумором. Детективи – лише позірно простий жанр із чітко прописаними «правилами гри», насправді ж – це вічний танок на лезі, адже автор ані на секунду не може припустити, аби у його задум перестали вірити. Щойно читач помічає фальшиву деталь, картковий будинок завалюється, і ми бачимо розчароване обличчя того, хто його побудував.

Любите розслідування! Потіште себе чудовим детективом:) Відділ абонемента підготував для вас книжкову виставку "Містер ДеТеКтиВ". На вас чекають кращі зразки українського та зарубіжного детективного жанру, які неможливо проігнорувати, якщо хочеш знати, як виглядає сьогоднішній першокласний детектив.

Нові герої, неймовірні історії, неочікувані розв'язки....

Виставка діє з 3.05 по 10.05.2018