Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3392705


КНИЖКОВЕ ШОУ: «КНИЖКИ ДАЮТЬ НАМ КРИЛА»

 

 

Книги - це не лише цікаві історії, це тексти, які мотивують нас розвиватися та рухатися далі. Кожне видання дарує нам цікаві історії та натхнення створювати щось нове і змінювати себе та світ на краще. Нам дуже важливо, щоб наші читачі могли насолоджуватись читанням якісної та корисної літератури, тому ми зібрали для вас книги, які допоможуть надихають змінювати, творити і ставати кращими. У вдділі абонемента Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва експонується виставка – книжкове шоу: «Книжки дають нам крила». Ніщо так не заряджає натхненням та енергією, як приклади інших. Ми переконані, що успіху може досягти кожен. Впевнені, що ці історії надихнуть вас та підштовхнуть втілювати у життя власні мрії.

 

Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Про ньго написано багато книг. Книга Юлії Смаль «Теплі історії з корицею». Це різноманітні історії кохання, згадані, списані з життя. Саме ці замальовки роблять книжку неповторною й дарують особливу насолоду читання. Також представлені книги М.Леві,Л.Таран, Д.Остін.

За що ми любимо детективи? Кожен у них знаходить своє. Одним подобається позмагатися з автором і вгадати злочинця з перших сторінок, іншим цікавий сам процес розслідування. Для всіх шанувальників цього популярного жанру на полицях виставки представлена широка палітра: від творів класиків Едгара По, Г.Честертона, Агати Кристі та визначних майстрів детектива Чарлза Фінча і П.Вентворт до наших сучасників – Куркова,Д.Коула,М.Бюссі

Фантастика – це не просто жанр літератури, це цілий світ, повний відкриттів, втіленя людських мрій про далекі світи. Він має багатомільйонну армію шанувальників. Фантастикою цікавляться всі. На виставці представлені книги українських та зарубіжних фантастів О.Бердника, Г.Л.Олди, М. та С.Дяченки,Б.Стругацький.

Виставка діє з 2.07.2018 по 9.07.2018 року.