Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3392129


ВІДПОЧИВАЙ! ГРАЙ! КНИЖКИ ЧИТАЙ!


 Настала тепла пора. Сонце, свіже повітря, цікаві рухливі ігри, оздоровчі процедури, радісна і дружня атмосфера – ось формула доброго здоров’я і позитивного настрою. Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва завжди відкрита до співпраці і уже багато років плідно працює в оздоровчому закладі «Дружба».

Чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книг? Цих золотих днів вистачить не тільки на сонце і на річку з морем, на заняття спортом і рухливими іграми, а також на читання і відвідування бібліотеки.

Саме літом з’являється більше часу і тому дітей потрібно навчити використовувати цей вільний час якомога корисніше для душі і тіла. З початку роботи літнього оздоровчого закладу «ДРУЖБА» наша бібліотека підключилася до його виховної та освітньої діяльності.

 

Нами заплановано багато заходів щодо популяризації книги, залученню до читання дітей усіх вікових категорій, усіх інтересів. Чим зайняти дітей на тихуій годині, коли спати ну зовсім не хочеться? Цю проблему допомагає вирішувати бібліотека. Всі 6 загонів оздоровчого табору були запрошені відвідати затишну бібліотеку.

 

Книги з перших хвилин знайомства захоплювали дітей своїми кольоровими ілюстраціями, великими розмірами та новизною, переносили юних читачів в будь-яку країну - чарівну і справжню, в світ тварин і рослин, знайомили з добрими ельфами, старими гномами, мешканцями інших планет і вимірювань. 

 

 

Надзвичайною популярністю у дітей як завжди користується читання на свіжому повітрі: сторінки цікавих книжок та журналів  залюбки гортаються в затишку під деревами, на ганку, у дворику та на території бібліотеки.