Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391069


РІЗДВО. СНІГ. ДИВА!

  

  • Різдвяна зірка на небо вийде,
  • Малий Ісусик до дітей прийде.
  • Малий Ісусик, Божа дитинка,
  • Буде Свят-вечір, буде ялинка.
  • Буде колядка в кожній хатині,
  • Настане втіха в усій Україні.

    Різдво – особливе свято добра, щедрості й родинного тепла ; час, коли із першим мерехтливим вогником на небі за святковою трапезою збирається вся родина; час, коли окрім холодного вітру до хати залітає гомін колядок і щедрівок; час згадувати, пробачати і відпускати.

 

 

А ще Різдво – це, безперечно, улюблені різдвяні історії й пісні; це неповторна атмосфера, що зачаровує і надихає, оновлює і надає сил. Все у ньому чарівне, казкове і таємниче.

Напередодні Свят-вечора так хочеться влаштувати незабутнє дитяче свято, адже всі малюки мріють торкнутися різдвяного дива! 5 грудня Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва зустрілася з маленькими вихованцями Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Ця зустріч відгукнулась особливими мелодіями в серцях дітей, щедро даруючи дітлахам радість і добро, сміх та веселощі, солодощі та подарунки . У них різні життєві історії, але усі вони потребують уваги, ласки та підтримки.

 

 

Святковій атмосфері бібліотеки сприяли стильно декорована читальна зала: особливу святкову атмосферу додає

- книжкова ялинка та новорічний камін;

- виставка-свято «РІЗДВО. СНІГ. ДИВА!»

 

 

- гарний настрій користувачів бібліотеки, а також бажання всіх поринути у зимовий світ магії і чародійства.

 

Щиро вітаємо всіх з Різдвом Христовим! Бажаємо сімейного затишку та тепла. Нехай яскрава різдвяна зірка об’єднає усіх нас!