Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391608


ЛІТЕРАТУРНІ РОДЗИНКИ

   

      16 вересня у нашому місті відбувся День відкритих дверей у міських дитячо-юнацьких клубах за місцем проживання. Кожен бажаючий міг ознайомитися з напрямками їх роботи, поспілкуватися з керівниками гуртків, вибрати собі заняття до смаку. У клубі «Фортуна» , що знаходиться за адресою вул. Доценко,26-а, вже зранку зібралося чимало людей. Діти, їхні батьки, та навіть дідусі і бабусі мали змогу погратися в цікаві ігри, прийняти участь у міні-квестах , зробити цікаві поробки під час майстер- класів, весело і змістовно провести свій вільний час.

 

 

 

А що за дозвілля без цікавої книги? Послухати «розмовляючі» енциклопедії , відчути себе детективом, помандрувати до далеких зірок, зустріти перше кохання разом з героями книжок запропонувала гостям «Фортуни» Чернігівська обласна бібліотека для юнацтва, що вже не перший рік співпрацює з клубом. Кожен бажаючий міг вподобати собі «ЛІТЕРАТУРНУ РОДЗИНКУ» до смаку.

 

 

  Втомився читати, хочеш відпочити? Будь ласка, вклади між сторінок закладенку, зроблену власноруч у «МАЙСТЕРЛЕНДІ» і пошукай відповіді на питання «ВЕСЕЛОЇ ВІКТОРИНИ» чи прийми участь в інтелектуальній грі «ЩО? ДЕ? КОЛИ?» . А нагородою всім учасникам стали гарний настрій, цікаві враження і солодкі призи з «чугунка смаколиків».