Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391726


ЯКЩО БУТИ, ТО ЩАСЛИВИМ!

В міській центральній бібліотеці імені Любові Забашти відбувся фотоконкурс прилуцьких фотомайстрів присвячений Міжнародному дню щастя «Якщо БУТИ то щасливим».

Метою конкурсу стало зосередження уваги на тому, що щастя є однією з основних цілей людства, критерієм самоутвердження та ефективності діяльності людини. Конкурс відбувся за ініціативи міської центральної бібліотеки та підтримки структурного підрозділу у справах сім’ї та молоді Прилуцької міської ради.

На конкурс було подано 62 роботи, які конкурували у номінаціях «Щастя жити в ріднім краї», «Щастя в твоїх очах», «Моє щастя – це ти».

 

Кращі фотороботи визначало журі у складі: Катерина Мовчан – начальник відділу культури і туризму Прилуцької міської ради, Катерина Драниця – головний спеціаліст у справах сім'ї та молоді Прилуцької міської ради, Олег Чучупа – прилуцький художник, Катерина Майстренко – юний фотоаматор та Віктор Молодий – фотомайстер.

Переможцем у першій номінації стала фотоаматор Євгенія Жежерун за роботу «Соняшникове щастя», у другій номінації – Оксана Хоменко за роботу «Щастя вік прожити у любові», третє – Віталій Бібік «Промінчик сонця загорівся». Приз глядацьких симпатій отримала Яна Риженко за роботу «Лялька Маша, лялька Даша». Переможців було визначено і нагороджено на відкритті однойменної фотовиставки.

Позитивні емоції та непідробні посмішки щастя присутні винесли за межі бібліотеки.