Наші блоги

Ми в Internet

DW

Книжковий хіт-парад

Краєзнавча сторінка

Статистика відвідань

Перегляди статей
3391747


«КВІТКОВА КОСМЕТИКА»: виставка - рекомендація

 

Квіти, квіти... Чарівні квіти,
Кольорові, великі й малі...
Ви умієте душу зігріти,
Бо й самі ви — душа землі.

Надія Красоткіна

Красиві ніжні квіти завжди були об’єктом натхнення для письменників і поетів. Ними захоплювалися живописці, а багато чоловіків порівнювали з квітами своїх коханих.

Більшість дівчат обожнює отримувати в подарунок квіти. Однак не всі знають, що крім візуальної насолоди, квіти несуть неоціненну користь для збереження краси та молодості.

За старих часів, коли ще не було такого достатку косметичних продуктів промислового виробництва, наші бабусі і прабабусі використовували народні рецепти для того, щоб залишатися красивими довгі роки. Сьогодні багато народних рецептів абсолютно марно дещо призабуті.

Так, звичайно, використати готову косметику набагато зручніше, проте натуральні компоненти домашніх рецептів часто виявляються ефективнішими засобами у боротьбі за вашу красу.

Найпоширеніший інгредієнт, як промислових, так і домашніх рецептів краси – квіти! Сьогодні ви можете придбати практично будь-які квіти круглий рік,а особливо літом ,коли квітує все навкруги.

Для відвідувачів читального залу,а насамперед для вас, дівчата,бібліотекарі запропонували зануритись у світ квітів та поговорити про квіткову косметику  за допомогою  виставки - рекомендації  «КВІТКОВА КОСМЕТИКА», яка експонується з 9 серпня.

Представлені на виставці книги ,знайомлять зацікавлених зі знаними і маловідомими рослинами України,їхніми чарівними та реальними властивостями,а також розповідають про пов*язані з ними легендами,повір*ями та народними  звичаями.

Гортаючи  книги, ви дізнаєтесь про секрети жіночої чарівності,які полягають в умінні правильно використовувати різні квіти,про історію макіяжу та навчать правильно підкреслити достоїнства свого обличчя,навчитесь робити   «зірковий» візаж та зможете чудово виглядати незалежно від вашого віку.